El-installation – renovering, udskiftning og montering

Skal du have en ny el-installation? Så kan vi hjælpe dig. Hos Valsgård El ApS vedligeholder, monterer og udskifter vi alle former for el-installationer for private og erhverv. Måske står du foran en renovering af dit hus, måske skal du have en tilbygning, eller måske er dine installationer forældede.

Vi er en autoriseret el-installatør og holder til i Hobro, hvorfra vi kører ud og hjælper kunder i blandt andet Hadsund, Randers og omegn.

Alt fra stikkontakter til lys og intelligente installationer

En stærkstrømsinstallation i en bolig har fire hovedfunktioner, som består af måling, sikring, fordeling og forbrug. Sidstnævnte kan være alt fra stikkontakter til belysning og intelligente installationer.

Mange af vores el-opgaver består af modernisering af el-tavler, udskiftning af HPFI-anlæg, installation af ekstra stikkontakter og montering af belysning i lofter og udendørs. Det kan også være en akut opgave, hvor der pludselig er strømafbrydelse i hele eller dele af boligen.

Vi har over 50 års erfaring som el-installatør, og i dag har vi 10 dygtige og erfarne medarbejdere, som altid leverer el-arbejde i høj kvalitet.​

Hvad koster en ny el-installation?

Vores priser for en el-installation afhænger af typen og omfanget af arbejdet. En flytning og modernisering af en el-tavle koster naturligvis mere end en udskiftning af en defekt stikkontakt. I visse tilfælde kan der også være behov for hjælp fra andre håndværkere.

Vi udarbejder naturligvis gerne et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for den ønskede opgave i forbindelse med din el-installation. Uanset om opgaven omhandler Udskiftning af el-tavle eller alle andre former for elektrikerarbejde.

Ring i dag og lad os hjælpe med den ønskede el-opgave

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om, hvad vi tilbyder, eller hvis du kunne tænke dig at lave en aftale.

Ring i dag på telefon 98 52 05 93 for at aftale det videre forløb eller send en e-mail til johnny@valsgaard-el.dk eller ​​soren@valsgaard-el.dk.  

Døgnvagt

Vores døgnvagt har åben 365 dage om året 24/7 ved akutte problemer.

Få et tilbud i dag

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud hurtigst muligt

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook

Døgnvagt - 365 dage om året 24/7

Vi har døgnvagt

365 dage om året.

Samme kontaktperson

Samme kontaktperson i hele forløbet.

Eksisteret i 50 år

Firmaet har eksisteret i over 50 år.

Professionelt team

Erfarne og faglig dygtige medarbejdere.

Om firmaet

Vi klarer elektronikken i din bolig, og vi hjælper industrien med el-problemer.

Valsgård El ApS

Hovedgaden 30, 9500 Hobro
​CVR: 33499884

Døgnvagt - 365 dage om året 24/7

Kontakt os i dag!

Hverdage mellem 08.00 - 16.00


​Skriv til os:
johnny@valsgaard-el.dk

Vi er medlem af tekniq