Udskiftning af el-tavle eller montering af el-måler

Er det blevet tid til udskiftning af el-tavle? Så lad os hjælpe dig. Hos Valsgård El ApS monterer vi gerne en ny el-tavle i dit hjem. Vi kan også flytte en gammel el-måler eller montere en ny el-måler (også kaldet en bimåler).

Vi er en autoriseret el-installatør og servicerer både private og erhverv. Vi har base i Hobro, men vi kører også ud til kunder i blandt andet Hadsund, Randers og omegn.

Vi anvender kun typegodkendte tavler og målere

Vi udfører alle opgaver i forbindelse med el-tavler lige fra opsætning til flytning. Det kan ske som led i en større el-renovering, men der kan også blot være tale om en modernisering. Det giver samtidig mulighed for at få moderne gruppeafbrydere, automatsikring og måske et nyt HPFI-relæ.

Vi kan blandt andet tilbyde:​

  • Flytning af el-tavle
  • Udskiftning af el-tavle
  • Udskiftning af el-måler
  • Montering af HPFI-relæ​

Dit strømforsyningsselskab står for vedligeholdelsen af din hovedmåler, men du kan anvende en bimåler, hvis du har en lejer, hvis du har kombineret erhverv og beboelse, eller hvis du ønsker at måle elforbruget i nogle større el-installationer.

Vores firma har eksisteret i over 50 år, og i dag har vi 10 dygtige og erfarne medarbejdere. Vi leverer altid vores arbejde i høj kvalitet, og vi anvender naturligvis kun typegodkendte tavler.

Få et uforpligtende tilbud på udskiftning af el-tavle

Kontakt os gerne for at få en snak om dine ønsker og behov og for at høre om vores priser og ydelser. Vi sender gerne et uforpligtende tilbud med en god pris, der er så billig som muligt, for udskiftning af el-tavle eller anden el-service.

Vi har døgnvagt 365 dage om året 24/7, og derfor kan vi også hjælpe dig med akutte problemer. Du kan ringe til os på telefon 98 52 05 93 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til vores e-mail johnny@valsgaard-el.dk eller ​​soren@valsgaard-el.dk.​

Få et tilbud i dag

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud hurtigst muligt

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook

Døgnvagt - 365 dage om året 24/7

Vi har døgnvagt

365 dage om året.

Samme kontaktperson

Samme kontaktperson i hele forløbet.

Eksisteret i 50 år

Firmaet har eksisteret i over 50 år.

Professionelt team

Erfarne og faglig dygtige medarbejdere.

Om firmaet

Vi klarer elektronikken i din bolig, og vi hjælper industrien med el-problemer.

Valsgård El ApS

Hovedgaden 30, 9500 Hobro
​CVR: 33499884

Døgnvagt - 365 dage om året 24/7

Kontakt os i dag!

Hverdage mellem 08.00 - 16.00


​Skriv til os:
johnny@valsgaard-el.dk

Vi er medlem af tekniq